De ontwikkelhaven – Training

De Ontwikkelhaven

Ben jij toe aan de mogelijkheid om tijd voor jezelf te nemen of ruimte te creëren voor je persoonlijke ontwikkeling? Zoek je een plek waar je veilig kan nadenken en werken aan een nieuwe koers in je leven? Kom dan aanmeren in De Ontwikkelhaven.

Wanneer kom je naar De Ontwikkelhaven?

  • Je loopt al een tijd rond met de vraag; welke stap zet ik om mij verder (professioneel) te ontwikkelen? Je wilt graag aan de slag met bijvoorbeeld een studie maar door allerlei praktische belemmeringen stel je deze stap steeds uit. Hoe verzet je toch de bakens?
  • Je voert in gedachten dat moeilijke gesprek met je collega of leidinggevende die je ergens op wilt aanspreken. Je voelt je onzeker om de confrontatie aan te gaan en dat wil je niet meer. Je wilt die stap zetten om zo niet langer met dat vervelende gevoel te zitten.
  • Als je vaste patronen/gedachten die je belemmeren wilt doorbreken. Hoe zet je de stap om de dingen te doen die je écht graag wilt doen.
  • Als je wilt leren om beter je eigen grenzen aan te geven in wat je wel óf niet wilt doen (voor anderen). Hoe verdeel je je tijd tussen jezelf en anderen die dingen van jou vragen. Hoe zorg je ervoor dat jij energie krijgt in plaats van alleen maar geeft.
  • Je voelt je onzeker over de feedback die je krijgt vanuit je (zakelijke) omgeving of bijvoorbeeld leidinggevende. In plaats van meer werk verzetten in minder tijd is het goed om te kijken wat anderen zien en hoe jij jezelf ziet.

Ik nodig je uit in De Ontwikkelhaven om samen te werken aan bovenstaande- of andere vraagstukken. De Ontwikkelhaven: jouw veilige plek voor persoonlijke- en zakelijke groei.

Meer info over de training volgt binnenkort………… 

Volgt binnenkort…