Recensies

Ik ging naar Rolf omdat ik burn-out klachten had. De coach gesprekken met Rolf heb ik heel positief ervaren. Rolf heeft mij inzicht gegeven in gedragspatronen die ik al heel lang heb maar welke mij nu in de weg staan omdat het aangeleerde gedrag niet past bij wie ik ben. Rolf heeft mij begeleid om dit gedrag en deze patronen te herkennen en zelf te doorbreken. Ik voelde me bij Rolf op mijn gemak, veilig en vertrouwd. Ondanks mijn valkuilen bleef Rolf in mij geloven en mij motiveren. Ik heb sessies met Rolf als heel prettig ervaren.

Marjolein – Sales manager – 50 jaar – Maarssen

Al een tijdje zat ik met het gevoel dat ik snel boos werd op en over mijn werk en dat ik hierdoor ook een kort lontje in de thuissituatie had. Hierop heb ik coaching bij Rolf aangevraagd of hij hier iets mee kon. Tijdens de sessies ervaarde ik een zachtaardige man, die zeer vriendelijk en geduldig overkwam, maar ook goed kon doorvragen de diepte in, zonder mij van mijn stuk te brengen. Gedurende de sessies kon hij ook goed beschrijven wat er gebeurde tijdens een sessie met mij, waardoor er een herkenning kwam bij mijzelf over mijn valkuilen (oude neurologische karrensporen). Met goede handvatten kan ik nu beter naar mijn gevoel luisteren en met de juiste oefeningen niet meer in oude valkuilen vallen. Uiteraard moet ik dit allemaal zelf doen, maar het is wel fijn dat je een vertrouwensband kunt kweken met Rolf en je altijd terug kunt vallen op hem.

Daniel – Sr. District  Manager – 50 jaar – Arnhem

Rolf heeft mij geholpen om beter inzicht te krijgen in mijn gedragspatronen en hierbij handvatten gegeven hoe hier anders mee om te gaan. Met behulp van het “reactiekeuzemoment” lukt het mij beter om mijn gevoel toe te laten en dit tactisch in te zetten in mijn werk. Dit heeft mij meer rust gegeven en geleid tot constructieve gesprekken met collega’s. Rolf bedankt voor de fijne en leerzame coaching sessies.

Nicole – Operations Lead Zorg – 35 jaar – Leusden