“Rolf is in zijn rol als coach empathisch, veilig, positief, verbindend en authentiek.”

Mijn drijfveer

Ik heb zelf ervaren hoe het is om de stap te zetten naar een echt vrij leven. Geen belemmerende overtuigingen meer, emoties mogen er zijn en ik kan ermee omgaan. Meningen van anderen, stressvolle gebeurtenissen, ze brengen mij niet meer uit balans. Dat gun ik jou ook en zet daarom mijn ervaring als coach graag in voor een vrij leven voor jou. Samen bepalen we wat voor jou belangrijk is en hoe we concrete doelen bereiken. Ook jij hebt het in je om vrij te leven.

Wie ik ben

Ik ben Rolf Karstanje: Life coach. In mijn werkzame leven heb ik ervaring opgedaan in diverse functies en organisaties. Zowel in Nederland als internationaal heb ik gewerkt in de hospitality, de zorg en het zakenleven. De verschillende managementrollen en landen hebben mij veel levenservaring gebracht. Ik kan mij goed inleven in diverse culturen en verschillende type mensen. Ik merkte ook dat mensen vaak hun verhaal met mij deelden en ik ze een luisterend oor kon bieden. Maar ook vaak net dat zetje kon geven in de juiste richting.

In 2019 volgde ik een zeer intensieve training die mijn leven heeft veranderd. Ik mocht ervaren hoe het voelt om helemaal vrij te leven, innerlijke rust en ruimte te voelen. Dit gevoel was voor mij zo krachtig en bijzonder dat ik mijzelf het doel stelde om anderen dit gevoel ook te laten ervaren. Coaching is niet zomaar iets daarom volgde ik de tweejarige door de SNRO geaccrediteerde Core Coach opleiding (post HBO) bij Instituut Core in Amsterdam. Deze opleiding heb ik in 2022 succesvol afgerond.